Mukaan toimintaan

Suomi-koulun oppilaaksi

Uudet oppilaat tulee ilmoittaa Suomi-kouluun. Nimen lisäksi oleellinen tieto on lapsen syntymäaika.

Ryhmien paikkatilanne saattaa vaihdella lukuvuoden aikana. Vapaita paikkoja kannattaa tiedustella myös kesken lukukauden.

Opettajaksi, avustajaksi,

tai talkooväeksi

Koululla on tarjolla erilaisia tehtäviä, kuten opettaminen, avustaminen tapahtumissa ja leivonnaisten valmistaminen kahvilaan.

Myös tarvittaessa kutsuttaville sijaisopettajille on aina tarvetta.

Kannatus-jäseneksi

tai tukijaksi

Dubain Suomi-koulun Kannatusyhdistyksen jäseneksi pääsevät yksityishenkilöt ja yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Ota yhteyttä ja kerro miten haluaisit tukea Suomi-koulun toimintaa.

SUOMI-KOULUSSA ON USEITA TYÖRYHMIÄ, JOIHIN KAIVATAAN VAPAAEHTOISIA

TAPAHTUMATYÖRYHMÄ

Kiinnostaako tapahtumien suunnittelu tai järjestäminen? Tarvitsemme aina lisäkäsiä tapahtumissamme ja voit tulla mukaan auttamaan joko yhteen tai useampaan tapahtumaan. Kevään tapahtumia ovat mm. laskiainen, koko perheen puistopäivä, sekä kevätjuhla.

SUOMINEN TYÖRYHMÄ

Joka vuosi työstämme Dubain Suomi-koulun lukuvuodesta kertovan vuosijulkaisun muistoksi oppilaillemme tai mukavaksi tuliaiseksi Suomen sukulaisille. Uusimman lehden teko on juuri käynnistynyt joten ilmoittaudu mukaan pian!

LIIKUNTAKLUBI

Haluaisimme järjestää liikuntaklubitoimintaa, esim sählykerhon tms, mutta tarvitsemme siihen innokkaita vanhempia mukaan toimintaa vetämään ja valmentamaan.

Mikäli kiinnostuit yhdestä tai useammasta työryhmästä, ota ihmeessä yhteyttä. Dubain Suomi-koulu ei pyöri ilman vapaaehtoisia ja pienikin apu on aina tarpeen.

Lisätietoja saat Suomi-koulun puheenjohtaja Minna Kilpeläiseltä, dsk.puheenjohtaja@gmail.com