top of page
Search
  • annakinnunen5

Jännittävä puhemiehen ja suurlähettilään vierailu 30.10.2021


Dubain Suomi-koulun viime lauantaista 30.10.2021 kertaa vietettiin jo tutuksi muodostuneessa paikassa Sufouh-beachillä. Sääkin oli vihdoin hieman lempeämpi, eikä kuumuus enää edellisten kertojen veroisesti vienyt voimia pienimmiltä tai isommiltakaan koululaisilta. Tämän kertainen kokoontuminen olikin erityisen jännittävä ja mieleenpainuva, saimme toivottaa Halloween- tunnelmissa tervetulleiksi korkea-arvoiset vieraamme, eduskunnan puhemiehen Anu Vehviläisen ja hänen Dubain isäntänsa Suomen suurlähettilään Marianne Nissilän.


Vierailun aluksi arvovieraamme pääsivät seuraamaan muskarin lauleluja ja isompien oppilaiden Suomen sanojen ihmettelyä ja arvuuttelua sekä kuuntelemaan satua. Puheenjohtajaamme Juhaa kiinnosti Suomen eduskunnan suunnitelmat varhaiskasvatukseen ja koulutukseen liittyen, mihin saimmekin meitä innostavan vastauksen. Suomen koulutusasiat ja niiden tulevaisuus tuntuu olevan hyvin suunniteltuja ja hyvällä mallilla, esikoulusta tulee kaksivuotinen, ja oppivelvollisuusikä nousee 18 ikävuoteen. Saamme olla ylpeitä suomalaisuudestamme tässäkin suhteessa! Lisäksi saimme puhemiehen kertomana paljon mielenkiintoista tietoa Suomen poliittisesta järjestelmästä ja puhemiehen työstä: PAM ja puheenvuoro on teillä!


Lopuksi villiinnyimme mörköhipan tahdissa ja tarpeeksi riehuttuamme nautimme vielä mehua ja pullaa! Suomalaisuus kunniaan tässäkin kohtaa!


Meillä kaikilla on hieno ja mieleenpainuva lauantai! Suuri kiitos vieraillemme!

98 views0 comments

Recent Posts

See All

Dubain Suomi-koulun aikataulut

Iloista joulunodotusta Dubain Suomi-koulun puolesta! Dubain Suomi-koululla olisi mahdollisuus palata kokoontumisiin Dubai International Academin (DIA) tiloissa Emirates Hillsissä. Tällöin koulukerta o

Comments


bottom of page