top of page
Search
  • annakinnunen5

KEVÄTTIEDOTE 2022Kevättä 2022 eletään edelleen Covid-rajoitusten kanssa, joskin jo lievennetyissä. Suomi-koulua on pidetty rannalla ja puistossa, ja molemmissa ovat viihtyneet sekä lapset, että opettajat ja vanhemmat. Osallistujamäärä on vaihdellut, mutta paikalla on aina ollut tarpeeksi perheitä toimintaa varten. Kokoontumispaikoista johtuen Suomi-koulua on pidetty kerhomaisesti koulumaisemman opetuksen sijaan, joka onnistuisi varsinaisissa DIAn koululta vuokraamissamme tiloissa. Dian tiloihin palaamista suunnittelemme kun se tulee koulun puolelta mahdolliseksi. Toistaiseksi asiasta ei ole tietoa.

Toiminnan haasteena on kokoontumistilojen lisäksi ollut henkilökunnan vähäisyys. Pyydämme edelleen vanhempia sitoutumaan mukaan toimintaan. Erityisen tärkeää tämä on Suomi-koulun jatkuvuuden kannalta. Myös sisältö rikastuu kun mukana on erilaisia ja toiminnasta myös henkilökohtaisesti ja mahdollisesti pitkä-aikaisesti kiinnostuneita henkilöitä. Kaikki halukkaat olkaa yhteydessä opettajiin tai sähköpostitse.Tulevia päivämääriä


Ensi sunnuntaina 13.2.2022 vietämme Ystävänpäivää Al Sufoun puistossa normaaliin aikaan klo 16-17. Toivotamme koko perheen mukaan aikuisten kahvien ja lasten askartelutuokioiden merkeissä!


20.2.2022 lomailemme.


27.2.2022 vietetään laskiaista luistellen Dubai Mallissa. Pyydämme ilmoittautumisia myöhemmin lähetettävällä lomakkeella.


20.3.2022 klo 15-18, retkeilemme aavikolle, jonka yhteydessä koulukuvaus. Tarkempaa tietoa lähempänä.Vanhemmille tulossa vanhempainkahveja noin kerran kuukaudessa Suomi-koulun yhteydessä, jolloin vapaan seurustelun lisäksi myös hyödyllistä asiaa. Hyviä ideoita näiden kokoontumisten suhteen olemme jo saaneet ja otamme mielellämme vastaan edelleen kuten myös kaikenlaisia ideoita koko Suomi-koulun toimintaan liittyen.


Tapaamisiin ja aurinkoista kevään jatkoa!

Dubain Suomi-koulun hallitus

111 views0 comments

Recent Posts

See All

Dubain Suomi-koulun aikataulut

Iloista joulunodotusta Dubain Suomi-koulun puolesta! Dubain Suomi-koululla olisi mahdollisuus palata kokoontumisiin Dubai International Academin (DIA) tiloissa Emirates Hillsissä. Tällöin koulukerta o

Comments


bottom of page