October 22, 2019

February 3, 2019

Please reload

Tuoreimmat jutut

Liity joukkoon iloiseen!

15.10.2017

Dubain Suomi-koululla on vapautumassa kaksi vapaaehtoispestiä: sihteeri & kirjastonhoitaja. Etsimme siis riveihimme uusia, innokkaita tyyppejä. Kirjastonhoitajia voisi olla vaikka parikin, jos kiinnostuneita löytyy. Hommat pitävät sisällään...

 

 

 

SIHTEERI

Sihteeri tiedottaa yhdistyksen asioista ja kokouksista sähköpostitse. Sihteeri myös ylläpitää ja päivittää oppilaslistaa sekä Dubain Suomi-koulun sähköpostilistoja. Tärkeää on myös seurata säännöllisesti koulun sähköpostia ja vastata sähköposteihin. Pestiin kuuluu myös johtokunnan kokouksissa toimiminen sihteerinä ja pöytäkirjan laatiminen & lähettäminen vanhemmille.

 

KIRJASTONHOITAJA

Kirjastonhoitaja vastaa kirjaston toiminnasta (kirjaston kehittämisen ideointi ja toteutus, vuosittainen inventaarion tekeminen, Suomi-seuran lahjoituskirjojen hakeminen, uuden aineiston luettelointi) ja kirjaston viikoittaisesta pyörittämisestä maanantaisin koulutuntien aikana (kirjaston kirjojen laitto esille ja pois, lainaajien opastus, hyllyjen järjestely). Kirjastonhoitajan ei tarvitse olla lukutoukka, mutta kiinnostus kirjoihin auttaa kirjaston pyörittämisessä. Jos kirjastopesti kiinnostaa, tule vaikka maanantaina kirjastolle ja nykäise nykyistä kirjastontätiä (Katihannaa) hihasta!

Kiinnostuitko?  ›› OTA YHTEYTTÄ

Ystävällisin terveisin,

 

Minna Kilpeläinen

Dubain Suomi-koulun puheenjohtaja

 

 

 

 

Original pictures created by Makyzz - Freepik.com

 

Please reload

© 2020 Dubain Suomi-koulu