Koulumme

Suomi-koulun käytäntöjä

• Tule ajoissa paikalle ja odota luokan ulkopuolella opettajan saapumista. Luokkiin ei saa mennä sisään ennen kuin opettaja on paikalla.

• Muistutathan lastasi wc-käynnistä ennen tuntia jottei tunti keskeydy.

• Olemme tiloissa vieraina, pidetään yllä suomalaisten hyvää mainetta! Jokainen osaltaan huolehtii siitä, ettei koulun tiloja tai omaisuutta sotketa tai rikota ja ettei luokissa oleviin tavaroihin kosketa.

Dubain Suomi-kouluun voivat osallistua lapset, jotka puhuvat suomea äidinkielenään tai toisena kielenään.
Dubain Suomi-koulun tavoitteet:
  • Suomen kielen opiskelu on hauskaa
  • Rikastuttaa kielitaitoa ja rohkaista
    käyttämään suomen kieltä.
  • Tutustuttaa Suomeen ja sen kulttuuriin.
  • Opettaa suvaitsevaisuutta ja kunnioitusta niin itseään kuin muita ihmisiä kohtaan.

• Oppilaille ja opettajille tulee taata työrauha oppitunneilla. Ohjeistamme ja ojennamme lapsia tarvittaessa. Vanhemmat voivat vaihtaa kuulumisia kirjastolla ja kahvilassa. Luokkakäytävät rauhoitetaan oppituntien ajaksi.

• Ole ajoissa paikalla lasta hakiessasi. Yksin ei ole kenenkään kiva odotella.

• Muistathan ilmoittaa poissaoloista ryhmän opettajalle joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kolme peräkkäistä etukäteen ilmoittamatonta poissaoloa johtaa automaattisesti koulupaikan menettämiseen.