Ryhmät

KARHUT

2008-2012 syntyneet

Tytti Jaatinen -opettaja

Karhut käyttävät suomen kieltä puhuen, kirjoittaen, pelaillen ja yhdessä touhuten erilaisten suomalaisten aihepiirien ympärillä.

kettu.png
KETUT

2013-2014 syntyneet

Piia Timonen -opettaja

Kettu selviää saduissakin oveluutensa ja älykkyytensä ansiosta monesta pulmasta, monasti puhumalla vastustajansa pyörryksiin. Suomi-koulun Ketutkin puhua pulputtavat ja etsivät suomen kieltä -tavuja ja sanoja, satuja ja tarinoita - luettuna tai lorutellen, sanoja makustellen.

janis.png
JÄNIKSET

2015-2016 syntyneet

Katja Bada -opettaja

Lapsia kannustetaan ja rohkaistaan oman puheen tuottamiseen sekä kartutetaan suomen kielen sanavarastoa leikkien, askarrellen ja satuillen. Tutustumme lukuvuoden aikana etenkin suomalaiseen luontoon.

Leppakerttu.jpg
LEPPÄKERTUT -MUSKARI

1-3 vuotiaat yhdessä huoltajan kanssa

Venla Kosunen -opettaja

Muskarin puolituntinen on yhdessä tekemisen riemua laulujen, lorujen, rytmien ja liikkumisen merkeissä.