top of page
Search
 • sannamortenhumer

Syyslukukausi alkaa


Aloitamme 18. toimintavuotemme maanantaina 2.10.2017 klo 16.30 entisissä tiloissa. Ajo-ohjeet löytyvät vanhemmille lähetetystä tervetuloakirjeestä.

ENSIMMÄINEN KOULUKERTA 2.10.2017

Ensimmäinen koulukerta päättyy poikkeuksellisesti jo klo 17.30.

Muskareiden aikataulu ensimmäisellä kerralla on:

Leppäkertut: klo 16.35-17.00 ja Perhoset: klo 17.05-17.30.

Suomi-koulun toimihenkilöt ovat ottamassa teidät vastaan koulun sisääntuloaulassa, josta löytyy myös oppilaslistat luokkatietoineen. Henkilökunta ohjaa teidät luokkiin ja auttaa mielellään teitä askarruttavissa kysymyksissä.

Rekisteröitymislomake lähetettiin sähköpostitse täytettäväksi ja niitä jaetaan myös tarvittaessa koululla (kirjasto) ensimmäisellä kerralla. Muistattehan täyttää lomakkeet yhteystietoineen ja palauttaa ne jo ensimmäisenä koulupäivänä kirjastolla olevaan laatikkoon tai opettajalle. Oppilas voi tulla tutustumaan kouluumme kaksi (2) kertaa ilman sitoutumista. Ilmoitattehan opettajalle jollette jatka ryhmässä tutustumisjakson jälkeen.

Lasten ollessa koulutunnilla vanhemmat voivat odotella kirjastolla. Luokkakäytävät täytyy rauhoittaa tuntien ajaksi. Lapset tulee hakea luokan ovelta heti tuntien päätyttyä. Huom! Opettaja avaa oven kun tunti päättyy.

Pyydämme että ilmoitatte lapsenne mahdollisista allergioista ja erityistarpeista opettajalle viimeistään 9.10. mennessä.

SEURAAVAT KOULUKERRAT

Toisesta kerrasta alkaen jatkamme normaalilla aikataululla:

 • Leppäkertut: 35 min, klo 16.35 - 17.10

 • Perhoset: 40 min, klo 17.15 - 17.55

 • Kaikki muut ryhmät: klo 16.30 - 18.00 (kaksi 45 minuutin oppituntia)

Opettajat lähettävät ryhmäkohtaiset tervetuloviestit ja ryhmänsä opetussuunnitelman tiedoksi ryhmän vanhemmille kolmanteen opetuskertaan mennessä. Opettajat keskustelevat mielellään kanssanne opetussuunnitelmasta tai muista mieltänne askarruttavista asioista.

KOULUN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

 1. Suomi-koulu tukee kotona ylläpidettävää suomen kielen taitoa. Päävastuu lapsen suomen kielen ja kulttuurin oppimisesta on hänen vanhemmillaan.

 2. Muistathan ilmoittaa poissaoloista ryhmän opettajalle joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kolme peräkkäistä etukäteen ilmoittamatonta poissaoloa johtaa automaattisesti koulupaikan menettämiseen.

 3. Ole ajoissa paikalla ennen tuntien alkua ja ajoissa hakemassa luokkahuoneen ovella tuntien päättyessä. Yksin ei ole kenenkään kiva odotella!

 4. Oppilaalle tulee olla mukana JUOMAPULLO ja PIENI EVÄS = hedelmä, myslipatukka tms., jonka ehtii syödä 5 minuutin tauon aikana.

 5. Oppilaille ja opettajille tulee taata työrauha oppitunneilla. Jos meno luokassa yltyy vallan hurjaksi, ojennamme ja ohjeistamme. Vanhempien väliset kuulumiset vaihdetaan kirjastolla, luokkakäytävä rauhoitetaan oppituntien ajaksi.

 6. Koulun tiloja tai omaisuutta ei sotketa tai rikota ja ettei luokissa oleviin tavaroihin ei kosketa.

 7. Muistutathan lastasi juomaan ja käymään vessassa ennen tuntien alkua!

VANHEMMAT MUKAAN TOIMINTAAN!

Suomi 100 juhlavuotena meillä on useita työryhmiä, joihin kaivataan vapaaehtoisia.

 • TAPAHTUMA-TYÖRYHMÄ Kiinnostaako tapahtumien suunnittelu tai järjestäminen? Tarvitsemme aina lisäkäsiä tapahtumissamme ja voit tulla mukaan auttamaan joko yhteen tai useampaan tapahtumaan.

 • SUOMINEN-TYÖRYHMÄ Joka vuosi työstämme Dubain Suomi-koulun lukuvuodesta kertovan lehden. Juttuideoita ym. uusia tuulia kaivataan!

 • SUOMI 100 -TYÖRYHMÄ Edessä on tärkeä juhlavuosi ja haluamme järjestää jotain erityistä sen kunniaksi. Tule mukaan ideoimaan mitä se voisi olla.

 • MONILUKUTAIDON TYÖRYHMÄ Mietitään yhdessä, miten/mitä lapsi voisi kotona lukea suomeksi & miten lapsia saataisiin innostumaan suomen kielestä.

 • SPORTTIKLUBI Mikäli innokkaita vanhempia löytyisi liikuntaklubitoimintaan & valmentamaan, voitaisiin järjestää vaikkapa sählykerho tms.

Mikäli kiinnostuit yhdestä tai useammasta työryhmästä, ota ihmeessä yhteyttä. Dubain Suomi-koulu ei pyöri ilman vapaaehtoisia ja pienikin apu on aina tarpeen !

Terveisin,

Dubain Suomi-koulun väki

Tule apuopeksi


27 views0 comments

Recent Posts

See All

Dubain Suomi-koulun aikataulut

Iloista joulunodotusta Dubain Suomi-koulun puolesta! Dubain Suomi-koululla olisi mahdollisuus palata kokoontumisiin Dubai International Academin (DIA) tiloissa Emirates Hillsissä. Tällöin koulukerta o

bottom of page