top of page
Search
  • sannamortenhumer

Suomi-koulu valmistautuu uuteen lukuvuoteen


Kesä ja loma ovat jälleen takanapäin ja syksyn arki alkaa tänä vuonna COVID-19:n aiheuttamissa poikkeusolosuhteissa. Yleensä Suomi-koulun lukuvuosi alkaa syys-lokakuussa, mutta tänä vuonna toiminta ei ole ollut mahdollista perinteisessä muodossaan sitten maaliskuun. Emme ole saaneet lupaa kokoontua DIAn kampuksella ja yleiset kokoontumisrajoituksetkin ovat edelleen voimassa, joten Suomi-koulun poikkeusolot tulevat ainakin toistaiseksi jatkumaan.

Vapaaehtoiset miettivät tällä hetkellä kuumeisesti toimintamuotoja, joilla pystyisimme tarjoamaan Dubain ulkosuomalaisille lapsille mahdollisuuksia päästä käyttämään suomen kieltä ja etenkin uusille perheille mahdollisuutta verkostoitumiseen toisten suomalaisten kanssa. Olemme listanneet erilaisia toimintavaihtoehtoja, ja otamme mielellämme vastaan myös uusia ideoita ja ehdotuksia. Perheille on lähetetty lisätietoa toimintamuodoista sähköpostitse. Kaikessa toiminnassa tullaan ottamaan huomioon paikalliset viranomaismääräykset, ja toimintaa järjestetään vain sääntöjen salliessa.

Toivomme perheitä täyttämään ilmoittautumislomakkeen jokaisen lapsen osalta erikseen: https://forms.gle/7LSp2PbxG8ZbhwnTA.

Olemme myös perustaneet Dubain Suomi-koululaisten perheille suljetun Facebook-ryhmän osoitteessa https://www.facebook.com/groups/368849981173762. Ryhmän tavoitteena on toimia niin viestintä- ja julkaisukanavana, kuin myös mahdollistaa perheiden yhteydenpitoa opettajiin ja henkilökuntaan ja toisiin perheisiin. Toivomme jokaisen Suomi-koulun toimintaan osallistuvan perheen liittyvän ryhmään.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

32 views0 comments

Recent Posts

See All

Dubain Suomi-koulun aikataulut

Iloista joulunodotusta Dubain Suomi-koulun puolesta! Dubain Suomi-koululla olisi mahdollisuus palata kokoontumisiin Dubai International Academin (DIA) tiloissa Emirates Hillsissä. Tällöin koulukerta o

bottom of page