Onnittelut 20-vuotiaalle Dubain Suomi-koululle!

23.11.2019

Dubain Suomi-koulu täytti syyskuussa 2019 jo kunnioitettavat 20 vuotta!

Syntymäpäivästä haluttiin tehdä kaikkien yhteinen juhla! Kutsu oli avoin kaikille Dubain suomalaisille ja paikaksi valikoitui tunnelmallinen Al Sufouh Park. Paikalle saapui kymmeniä juhlijoita vauvasta vaariin, ja tervehdyksensä syntymäpäiväsankarille toi myös Suomen suurlähettiläs Marianne Nissilä.

Juhlapäivänä meitä hellittiin sopivan lämpöisellä ja aurinkoisella ilmalla. Paikallisessa ympäristössä vehreä nurmi, kukoistava luonto ja korvapuusteihin kiinnitetyt siniristiliput henkivät suomalaisuutta.

Suomi-koulun juhlatoimikunta laati mukavan, koko perheen ohjelman puistopäivälle. Juhlassa oli mahdollisuus kokeilla perisuomalaista saappaanheittoa, pelata Mölkkyä, hiihtää nurmikolla ja heittää tikkaa. Herkkusuita hemmoteltiin korvapuusteilla, ruisleivällä ja hattaralla, pieniä juhlijoita kasvomaalauksilla sekä taikurin upealla esityksellä. Isommat juhlijat pääsivät myös testaamaan tietojaan haastavassa Suomi-aiheisessa tietovisassa.

Puistopäivästä tuli oikein mukava ja onnistunut, lasten näköinen juhla. Kiitos kaikille mukana olleille, teitte tapahtumasta juhlan!

Mukavaa yhdessäoloa puistojuhlassa

Taitava taikuri sai koko yleisön jakamattoman huomion

Hämmästystä ja ihmetystä herätti erityisesti taikurin esiin taikoma kyyhkynen, jota halukkaat pääsivät silittämäänkin. Esityksen jälkeen taikuri teki lapsille vielä mahtavia ilmapallohahmoja.

Suurlähettiläs toi tervehdyksensä Dubain Suomi-koululle

Korvapuustit henkivät suomalaisuutta ja veivät kielen mennessään

Tikanheitto vaati taitoa ja tarkkuutta

Hiihtäminen nurmikolla oli huomattavasti haastavampaa kuin ladulla

Kasvomaalaukset olivat lasten mieleen

Hattara maistui niin lapsille kuin aikuisillekin

Juhlatoimikunta kiittää kaikkia mukana olleita mahtavasta juhlasta!

Kuvat Juha Jantunen / Strobotti